Body sugaring – gladde benen op elk moment van het jaar

Ontharing in de moderne wereld is natuurlijk en onnodig haar eenvoudigweg verwijderen. Het is een kwestie van esthetiek, hygiëne en comfort. Er zijn verschillende methoden van lichaamsontharing, van traditionele scheerapparaten tot ontharingscrèmes, epileerapparaten en laserontharing. De methode is afhankelijk van het huidtype en de reactie van de huid bij contact met het preparaat of apparaat.

Bekijk de ontharingsmethoden

Vrouwen kiezen hoe ze zich vooral scheren volgens hun huidvoorkeuren. Veel van hen hebben last van irritatie, bijvoorbeeld bij contact met ontharingscrèmes. Ze bevatten formaldehyde, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Deze ingrediënten zijn betrokken bij huidreacties en veroorzaken sterke, langdurige roodheid, jeuk en soms huiduitslag op de gevoelige huid. Je kunt een epileerapparaat gebruiken. Er zijn echter gezondheidscontra-indicaties voor het gebruik ervan: spataderen, gevoelige huid, diabetes. Bovendien draagt een langdurig gebruik van de epileerapparaat bij tot pijnlijke ingegroeide haren. Een normaal scheerapparaat is een risico op letsel en een snelle hergroei. Een goede oplossing is body sugaring – een geweldige methode die steeds meer enthousiasme onder vrouwen krijgt.

Body sugaring – een zoet alternatief

Body sugaring epilatie bestaat uit het aanbrengen van een tot lichaamstemperatuur opgewarmde suikerpasta tegen het haar en het vervolgens zonder gebruik van een pleister afscheuren in de richting van haargroei – in tegenstelling tot het traditionele harsen, dat het pijngevoel aanzienlijk verlicht.

De behandeling zelf wordt gebruikt op drie niveaus – voor peeling, massage en ontharing. Het kan worden gedaan voor iedereen , want het is volledig veilig , maar het is vooral aan te bevelen voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën, irritatie, breken van de bloedvaten en spataderen. Regelmatige suikerverzorging van bepaalde lichaamsdelen elimineert de haargroei volledig, daarom is lichaamssuiker Body sugaring een uitstekende balans tussen veiligheid en effectiviteit van de ontharing.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *